Категорија: Биди Хуман

Апел за помош: Самохрана мајка бара помош за лекување на две дечиња, потребни се само 300 евра

Потребна е парична помош, стои во апелот на самохрана мајка за помош на првото детенце со попреченост со говорот. – Треба да се прави проценка во ПЗУ Клиника во Скопје и во „Ремедика“ Скопје. На девојчето и’ се криви кичмата и за тоа се потребни 300 евра, за двете дечиња. Ако сакате да им помогнете, […]

CONTINUE READING Апел за помош: Самохрана мајка бара помош за лекување на две дечиња, потребни се само 300 евра 1 min read
Следете не: