Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
IMG20231104111716
Тежок инцидент на автопатон во изградба
Се знаеше дека ова ќе се случит..😱
FnGYhNaXwAAL7ne
Охриѓани дури го чекет автопатон дa е готов
IMG_1700903620835
Важно соопштение на Македонија пат
PSX_20230829_191355
Автопатот за Кичево е погрешно изграден!
➡️ После 9 години градење, денес се дозна дека автопатот...
Следете не: