Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
Screenshot_2023-11-22-19-48-23-57_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6
Кафе, сокче и сендвич за 110 денари во Охрид
И после ке јадет лајна дека Охрид е скап..
IMG20231029133842
Кафе 40 денари покрај кејон!
И после јадет лајна дека Охрид бил скап. Ам кафе...
Следете не: