Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
IMG_20231113_222647
Вечерва две невести се шетаа по Охридската чаршија!
Живо пиле немаше по чаршијава, па случајно ни излегоа...
Следете не: