Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
IMG_20231205_144356
Шо се дешават овде?!
8 се пулет, еден работат. Ќе завршет до летово 😅
image76
Екслузивна слика од Скопјанишчето шо се заканвит на Охриѓани
Еве го:
IMG_1701181072026
Важно соопштение за сите жители на Македонија!
⚠️Важно соопштение!⚠️Споделете да се сите информирани! Само...
Screenshot_2023-11-25-19-00-56-71_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6
Видете како Македонија пат се подготвеше за најавениот снег!
Следете не: