Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
IMG_20231202_214731
Проблеми на Охридскиот плоштад!
Едно Скопјанишче имат и одма проблеми прајт.. Ние...
PSX_20230904_115147
Инцидент покрај езеро
Ушче дрвава не ги кренаа од Охрид за Скопје
Screenshot_2023-11-27-13-18-32-73_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6
Добивме емотивна порака од Скопјанец
Добивме порака во инбокс од вознемирен Скопјанец.Ни...
carsij1232
Скопјанец од сабајле праеше проблеми низ чаршија!
И тој еден Скопјанец шо е моментално во Охрид прајт...
Следете не: