Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
image79
Вакви улични немат нигде!
Светет нагоре, да знает вонземјани кј живет сите офтики...
IMG_20231206_185711
Од кј се појави ова во езерово?
IMG_20231206_154506
Да се снимаше Home alone во зградине Партизанска
zaglaveni-vozila-vo-sneg-galicica
Фатени дрвокрадци на Галичица, погледнете кој се!
Нас ни се познати од негде ама МВР се сомневат дека...
Следете не: