Екслузивно: Самоилова тврдина во 1790 година!

Самоилова тврдина во 1790 година, во позадина планината која е рушена за паркингот Струга и првите Кинези во Охрид на сликава за изградбата на атопатот за Кича ❤️

По еклузивна слика амин!

??????????????

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: