Кафе 40 денари покрај кејон!

И после јадет лајна дека Охрид бил скап.

Ам кафе 40 денари, поглед на езеро, убај луѓе околу тебе.. кј имат вакво нешчо освен во Охрид ❤️

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: