Контроли на Туристичка!

Ме застана прееска цајкан на туристичка ме погледна и ми велит:
?‍♂️ Господине, вие имате пиено!
Јас: Не бе, од каде сега то.
?‍♂️ Господине, очите ви се црвени!
Јас: Ак почниме со вреѓање и тебе ушите ти се клемпави!

Ми пиша казна ?‍♂️

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: