Шо шетат вака низ Охридските сокаци?

Духој, зш штама е. Живо пиле немат, таксистите се во фазата “ќе ве видам назима”, низ чаршија да падниш ќе те најдет на пролет, кучињата се главни покрај кејон, за паркинг неморат појќе Струга да ојш и Скопјанишча немат. Амтое, бериќатврсан.

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: