Езерово наше си замина!

Се смеевме со Преспанското езеро, ама нашево не е нешчо поарно. Си заминвит пред нашите очи 🙁

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: