После големите браној се појави ова во езерово!

После големите браној денес се појави ова чудовиште на Охридското езеро.

Сигурно е залутано од длабоконо, па незнајт кј терат! ?

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: