Случка во еден Охридски ресторан

Прееска влегвам вресторан, внатре динга.. игла немат кј да Врлиш.
Се изнервирав, го зедов телефонот, го кладов на уше и на цел глас викам “ајде брату дојди одма, со швалерот ја вкопав на маса!”
5 парој одма станаа и си заминаа ?

Си најдов слободна маса ?

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: