Шокантна сателитска слика од Македонија

Само шо ни пристигна шокантна сателитска слика од НАСА. Преку ноќ го снема скоро целиот свет под вода, останале само Македонија и Исланд како острови во пустина.

Како шо мојме да видиме за наша среќа Македонија останала со Егејскиот и Пиринскиот дел!

Веќе го пушчивме Спутникон со кајчето, преку новиот канал од Охридското езеро до океанот, накај Исланд да видит каква е ситуацијата таму.

Сателитска снимка од сабајле:

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: