Офтики Оглас | Бараме комерцијалиста

Оглас | Бараме комерцијалиста

354

Охриѓани заедно со Inside барет комерцијалиста.

Шо бараме ние:

  • Женска која ќе продават банери по фирми на нашата страница.
  • Која ќе бидит во контакт со сите партнери од картичката Охриѓанка.
  • Која ќе барат нови партнери на Охриѓанка.
  • Охриѓанка која неморат да и објасниме шо требит да прајт и го познават градов!

Шо нудиме ние:

  • Плата по принцип: Шо појќе продаваш, то појќе добиваш. (деталите ќе ги дознајш на разговорот)
  • Работа од дома.
  • Бонуси
  • Слободно време

Доколку си заинтересирана и сакаш да бидиш дел од најлудиот тим, одма прати CV и Контакт на info@ohrigani.mk ❤️