Пакети за „Охриѓанка“

Месечен пакет

еден месец членарина
180 ден. месечно
  • вклучена картичка „Охриѓанка“ и еден месец членство
  • После првата уплата, плашташ по 180 денари месечно
Месечна

Годишен пакет

една година членарина
1500 ден. годишно
  • вклучена картичка „Охриѓанка“ и една година членство
  • Со секое скенирање на картичката, добивате попусти и поени
Годишна

Студентска

еден месец членарина
100 ден. месечно
  • вклучена картичка „Охриѓанка“ и еден месец членство
  • Со секое скенирање на картичката, добивате попусти и поени
студентска

Правила

Членската картичка „Охриѓанка“ ќе бидит ексклузивна само за жителите на општина Охрид и се добиват само ако покажите лична карта со адреса на живеење Охрид.
На веб порталот ohrigani.mk објавена е листата на сите фирми каде ќе имате можност да добиете попуст со картичката „охриѓанка“.
Листата на веб порталот ohrigani.mk ќе се менува континуирано, пратете каде ќе имате можност да добиете попуст.
При покажување на картичката „охриѓанка“ имате право на попуст во фирмите кои се наоѓаат на листата.
Забрането е копирање на картичката „охриѓанка“.
Доколку не ја наполните картичката на време, не ќе бидите во можност да ја користите.
Кој ќе частит скопјанишча обврзан е да ја вратит целата сума на добиен попуст назад и ќе добијат забрана за ново членство на „охриѓанка“ од една година!
Од секоја продаена картичка, 10денари ќе бидат насочени за хуманитарни цели.
На последниот ден од секои месец ќе бидат ставени 4 случаи за гласање. Случајот со најмногу гласови ќе ги добиет собраните средства.