автори мислења од Ilija

Ilija

410 ПОСТОЈ 0 КОМЕНТАРИ

Слика | Овај познат фудбалер дојде да уживат во Охрид

Вчера играше утакмица на ЕП, денес уживат во Охрид

Слика | Да се привлечет појќе туристи, неколку градови ќе бидет...

За да се привлечет појќе странски туристи во другите градој и села низ Македонија, донесена е одлука имињата на некој од овие градови привремено...

Слика | Инцидент со Стружанец кј Рача!

Возит во погрешна насока, појма немет како се возит надвор од нивниот паркинг..

Слика | Утре свечено отворање на новиот споменик на плоштад!

Утре со почеток од 12.00ч на плоштадот во Охрид ќе бидит свечено откриен споменикот "лајцата за сркање" во чест на најбројните гости во Охрид:...