Контакт

Контакт

Кажи шо сакаш?

Како да ви поможиме?

Нашиот тим е секогаш тука за Вас (освен ако сте скопјанишча)…

Корисничка поддршка

Пон – Саб: 10h – 16h

Телефон: 046 230 980

Email: info@ohrigani.mk

Маркетинг

Телефон: 075 414 800

Адреса

Булевар Македонски Просветители ТЦ АМАМ

Охрид, Македонија

Контакт

Барај партнер

попуст

10%
15%
20%
22%
30%
50%

категорија

Дизајн студија
Кафе барови
Накит
Пабови
Продавници
Рента
Ресторани
Салони за убавина
Спортски центри
Фото студија
Хемиско
Хотел
pivnicasokak
Пивница Сокак
10% Попуст 10% попуст на сите производи Инфо: ул. Петар Чаулев бр. 38Телефон: 076 363 637 Локација
skender_prom
Скендер Пром
15% Попуст 15% попуст на сите производи Инфо: ул. Живко ЧингоТелефон: 072705329 Локација
Tinos logo
Tino's pub & bar
15% Попуст 15% попуст на целото мени Инфо: ул. Кеј Македонија бр. 54Телефон: +389 46 209 450 Локација
prova-logo
PROVA Pizzeria
10% Попуст 10% попуст на целото мени, 20% на промоции Инфо: ул. Партизанска бр. 6Телефон: 070563800www.prova.mk Локација
logolepetit
Le Petit Bistro Lihnidos
20% Попуст 20% попуст на целото мени Инфо: ул. Коста Абраш бр. 1Телефон: 075249132 www.bistrolihnidos.mk Локација
sulogo
Hotel SU
10% Попуст 10% попуст на целото мени Инфо: ул. Кеј Маршал Тито бр. 91АТелефон: 070990991 Локација
logo novo
Stylens Production
15% Попуст 15%  Попуст на сите Фото и Видео ангажмани во Охрид. Инфо: Телефон: +389 78 929 990
LOGO BELENS-1
Оптика БЕЛЕНС
10% Попуст 10% попуст на производи Инфо: ул. Бул. Туристичка бр. 75, локал 4Телефон: 071349784 Локација
Loading...
1 2 3 4 5 6