Охриѓанка

Охриѓанка

Шо е Охриѓанка?

Членската картичка „Охриѓанка“ ќе бидит ексклузивна само за жителите на општина Охрид и се добиват само ако покажите лична карта со адреса на живеење Охрид.
Како да ја земам апликацијата?
Притиснете на полево за превземање на андроид апликацијата "Ohriganka"
Линк за најава
Притиснете на полево за најава на „Охриѓанка“ користејќе го вашето корисничко име и лозинка.
На следниот линк https://ohrigani.mk/category/partners/ објавена е листата на сите фирми каде ќе имате можност да добијате попуст со картичката „охриѓанка“.
Листата ќе се менвит континуирано, пратете каде ќе имате можност да добијате попуст.
При покажување на картичката „охриѓанка“ имате право на попуст во фирмите кои се наоѓет на листата.
Забрането е копирање на картичката „охриѓанка“.
Доколку не ја наполните картичката на време, немат да мојте да ја користите.
Кој ќе частит скопјанишча обврзан е да ја вратит целата сума на добиен попуст назад и ќе добијат забрана за ново членство на „охриѓанка“ од една година!

Годишни пакети

Годишен пакет

една година членарина
1500ден.
300 ден. годишно
  • вклучена електронска картичка „Охриѓанка“ и една година членство
  • Со секое скенирање на картичката, добивате попусти и поени
  • доплата од 200 денари еднократно доколку сакате физичка картичка
Годишна