ЧПП

ЧПП

Само да прашам

најпоставувани прашања од чашитки

К'ј се купвит „Охриѓанка“?

Охриѓанка не се купвит со пари, Охриѓанка се сакат! Ама ако прашвиш за членската картичка, та се купвит во просториите на Inside вo ТЦ Амам.

Шо пари е „Охриѓанка“ ре?


180 денари месечно со вклучена картичка и еден месец членство или 1500 денари за цела година со вклучена картичка, АМА моментално е 300 денари годишно и та цена ќе останит дур не се напрајт автопатон за Кичево.

К'ј ќе можам да се прам манга со попустиве?


На порталот ohrigani.mk ги имат сите фирми к’ј шо ќе мојте да се прајте манги.

Не сакет да ми ја скенирет картичката за попуст, шо да прам?


Викни лешанец да ги тепат.. или пријави на info@ohrigani.mk

Дали ќе имат попуст во ЕВН, Паркинг во Охрид или казни од МВР?


Не!

А попуст на пастрмка к'ј Пештанцине?


Не!

Јас су од Струга, можа да купа „Охриѓанка“?


Хахахахах, не!

Сакам да частам Скопјанишча еден попуст, дал смејт?


Никако, казна е 4000 евра, одземање на картичката „Охриѓанка“ и ќе бидите принудени да се преселите во друг град надвор од Охрид!

Скопјанишче сум со адреса во Охрид, дали можам да си купам Охриѓанка?

Хахахахахах шо мислиш море, вакви кртој ги имат колку сакаш.