За нас

За нас

Кој сме?

Ние сме Охриѓани, со најголема љубов за ова парче рај. Ние НЕ сме заедница со цвеќиња за добро утро, за дискусии околу политичкава багра и за слика од полна месечиња пред спајне. Ние сме тука само за Охриѓани..за нашиот хумор, Охридските убајни, за нашите маки, секојдневни проблеми и да разбиеме монотонија во ова држава кј шо секој, секого го копират 😵‍💫
Зш пак ќе речиме: Какви сме такви сме, НАЈУБАЈ сме зш Охриѓани сме!