Категорија: Салони за убавина

Studio 11

20% Попуст 20% попуст на сите услуги со сметка над 800 денари Инфо: ул.Бул. Македонски Просветители ТЦ Амам 2 спрат, Охрид Телефон: 074227211 Локација

CONTINUE READING Studio 11 1 min read

Rosana

20% Попуст 20% на третман за обликување на тело ( вакум слим 48), класичен третман за чистење на лице, парцијална масажа 30 мин. Инфо: ул. Димитар Влахов 20А Телефон: 070304718 Локација

CONTINUE READING Rosana 1 min read
Следете не: