Category: Спортски центри

ИБ СПОРТ

15 до 50% Попуст 20% попуст на Аеробик и Теретана, 50% попуст за Баскет, Кошарка, Тенис, Пинг-Понг, Ракомет, Одбојка, Фудбал за термини закажани до 15h (почеток 14h) додека за термините по 15h попустот е 15%. *За слободни термимни да се контактират телефонскиот број. Инфо: ул. 15ти Корпус 30А Телефон: 072227922 www.infobiro.com.mk Локација

CONTINUE READING ИБ СПОРТ 1 min read