Категории
Сите категории
Автопат
Аеродромо
Изгубено/Најдено
Лајна да јадет
Маката на народот
Охрид најубав
Паркинг
Пушка да ги оперит
Скопјанишча
Фискални
Роварете по објавите:
Screenshot_2023-12-03-13-37-08-20_a23b203fd3aafc6dcb84e438dda678b6
Порака во инбокс: "исплашив Охридски таксист!"
Конечно после долго време со женана решивме да ојме...
benziska-biljanini-750x432
Шо се кријат вака кј Биљанине извори?
Криш-миш си играт Спајдермен ❤️
IMG_20231202_214731
Проблеми на Охридскиот плоштад!
Едно Скопјанишче имат и одма проблеми прајт.. Ние...
IMG20231104111716
Тежок инцидент на автопатон во изградба
Се знаеше дека ова ќе се случит..😱
Следете не: