Реклама

НАЈНОВИ

Слика | Стружани и Ресенчани се разбудија во шок!

Добар ден Охриде, денес се будиме со веста дека Ресен и Струга смениле локација преку ноќ. Со ова замена на локација, Струга ќе мојт...

Слика | Нешчо невидено на Балканот, види шо се изгради во...

Голем број граѓани се жалет дека неможет да патувет странство со старите пасоши, па за инает ние изградивме пирамида на некористен дел од паркингот...

Нашето бате Виктор Настески: “Скратен ми е договорот поради пасошот, понижен...

Епа другари и другарки толку беше‼️👨‍🍳Договорот скратен поради невалиден пасош и поради фактот дека патниот лист е само за во еден правец до родната...

НАЈЧИТАНИ

Сношти нешто страшно се појави во Ресен

Рекол само: Ајл би бек.. Мислиме не е на арно ова.

Видео | За првпат во историјата ова слета на Охридскиот аеродром

Климе со таксино си слета на Охридскиот аеродром. Видеото: 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Наши спонзори


Следачи: