Офтики Шок: се појави вулкан во Струга!

Шок: се појави вулкан во Струга!

81076

Ние го мислевме вулканот е Косел, тој да ти се кријат под паркингот. Зато смрдеше секогаш и во Струга.

тазе слика од вечерва, ти се чинит Охрид е негде во Сицилија ?‍?

??????????

РЕКЛАМА