Број на активни партнери:

43
Број на активни корисници:

911

НАЈНОВИ

Слика | За инает на Охриѓани, види шо порачале Ресенчани!

Ќе возет тура од Буково до Битола 😯

Вечер сите на летно Drive-in cinema кј касарната!

Се гледаме и вечерва на проекцијата на ЕФЕКТОТ НА СРЕЌА, филм на Борјан Зафировски.Во 20:00 влезот е отворен во Касарнана, во 21:00 почнува проекцијата....

НАЈЧИТАНИ

Шок: се појави вулкан во Струга!

Ние го мислевме вулканот е Косел, тој да ти се кријат под паркингот. Зато смрдеше секогаш и во Струга. тазе слика од вечерва, ти се...

Сношти нешто страшно се појави во Ресен

Рекол само: Ајл би бек.. Мислиме не е на арно ова.

Шокантна сателитска слика од Охридското езеро!

Нели автопат градеа?! Кој го напрај ова?