Реклама

НАЈНОВИ

Во недела, 26.05.2024 во Охрид ќе гостува најголемиот детски, театарски –...

Со доаѓањето на месец мај започна и онаа пролетна магија на која најмногу се радуваат најмладите, искрени детски срца. По тој повод, специјално само...

НАЈЧИТАНИ

Шок: се појави вулкан во Струга!

Ние го мислевме вулканот е Косел, тој да ти се кријат под паркингот. Зато смрдеше секогаш и во Струга. тазе слика од вечерва, ти се...

Сношти нешто страшно се појави во Ресен

Рекол само: Ајл би бек.. Мислиме не е на арно ова.

Наши спонзори

Следачи: