Офтики Автопатот за Кичево е погрешно изграден!

Автопатот за Кичево е погрешно изграден!

9262

➡️ После 9 години градење, денес се дозна дека автопатот Охрид – Кичево погрешно е изграден.
➡️ Наместо до Кичево, автопатот е изграден до Сараево, Босна.
➡️ Никој не им рекол на кинезите да престанет со градење, па терале само право.
➡️ Зато чинит 700 милиони евра.
➡️ Зато уште не е готов и немат работници, сите се во Босна.
➡️ Ќе ојме на Сараевски чевапе за 4 сати ??

РЕКЛАМА