Офтики Вечерва две невести се шетаа по Охридската чаршија!

Вечерва две невести се шетаа по Охридската чаршија!

4783

Живо пиле немаше по чаршијава, па случајно ни излегоа пред нас. Искрено незнајме од кј избегале или кј одет, заминаа накај плоштад, можда кафе со попуст да пиет ак имет Охриѓанка. Ние не ги чепнавме и си заминавме зш намќоро не гледаа.

Ако некој ги познават нека ни пишит.

Слика од невестите по чаршија:

РЕКЛАМА