Офтики Екслузивно: Самоилова тврдина во 1790 година!

Екслузивно: Самоилова тврдина во 1790 година!

1684

Самоилова тврдина во 1790 година, во позадина планината која е рушена за паркингот Струга и првите Кинези во Охрид на сликава за изградбата на атопатот за Кича ❤️

По еклузивна слика амин!

??????????????

РЕКЛАМА