Охриѓани ТВ Фалет уште 4000 евра за лекување на Дијана

Фалет уште 4000 евра за лекување на Дијана

704

Заедно да бидеме победници во оваа тешка Борба!
Драги хумани луѓе јас Дијана Т.боледувам од ретка болест Neuromilit Optucus болест која поради нејзината сериозност доведува до заматен вид(губење на видот и отежнато движење),за подобрување на состојбата потребна е соодветна терапија која чини доста скапо,за тоа ми е потребна вашата хумана рака…
И споделувањето е донација.
Од 🩷

РЕКЛАМА