Охриѓани ТВ Видео | Гостиве од Скопје си го оставет ѓубрето пред зграда

Видео | Гостиве од Скопје си го оставет ѓубрето пред зграда

1381

А контињер имат на 20 метри 😵

РЕКЛАМА