Реклама

ИБ СПОРТ

15 до 50% Попуст

20% попуст на Аеробик и Теретана, 50% попуст за Баскет, Кошарка, Тенис, Пинг-Понг, Ракомет, Одбојка, Фудбал за термини закажани до 15h (почеток 14h) додека за термините по 15h попустот е 15%.
*За слободни термимни да се контактират телефонскиот број.

Инфо:

ул. 15ти Корпус 30А
Телефон: 072227922
www.infobiro.com.mk

Локација

Наши спонзори

Следачи: