Охриѓани ТВ Вечер сите на летно Drive-in cinema кј касарната!

Вечер сите на летно Drive-in cinema кј касарната!

103

Се гледаме и вечерва на проекцијата на ЕФЕКТОТ НА СРЕЌА, филм на Борјан Зафировски.
Во 20:00 влезот е отворен во Касарнана, во 21:00 почнува проекцијата. Дојте си на време да ги фатите пуфкиве свежи🍿, велет првата тура најуба била 🤣

РЕКЛАМА