Офтики Изненадени сме: Види шо се изгради за Кичево!

Изненадени сме: Види шо се изгради за Кичево!

31748

Охрид – Кичево за 10 минути. ?
После 10 години градба овај викенд конечно ќе бидит пуштена линијата за Кичево со супер брзиот булет-воз кои достигвит брзина од 501км/ч на удолницана после Песочан.
Цела нација мислевме дека се градит автопат, ама повторно државава не изненади со ваков проект, вреден 700 милиони евра!

Охрид – Кичево 10 минути
Кичево – Скопје – 12 сати

Цена: 150 денари во еден правец
За Скопјанишча: 500 денари во еден правец.

Со нашата картичка Охриѓанка бесплатно ќе се возите до Кича ❤️

РЕКЛАМА