Офтики Видео | Екслузивно: Како ќе изгледат новата пруга помеѓу Кичево и Охрид?

Видео | Екслузивно: Како ќе изгледат новата пруга помеѓу Кичево и Охрид?

620

Проект вреден 800 милиони евра

РЕКЛАМА