Офтики Ќе подариме преку 3000 гратис Охриѓанки за сите средношколци во Охрид!

Ќе подариме преку 3000 гратис Охриѓанки за сите средношколци во Охрид!

273

Охриѓани, заедно со нашите верни партнери од Inside ќе подарет преку 3000 гратис картички за попуст “Охриѓанка” на сите средношколци во Охрид.

Со картичката Охриѓанка, покрај попустот шо го добиваш кј преку 40 наши партнери, отсега ќе мојте и да збирате поени за други изненадувања! (Наскоро појќе)

РЕКЛАМА