Офтики Македонците барет да се воведи смртната казна!

Македонците барет да се воведи смртната казна!

374

Според нашата анкета која денес ја оддржавме по случајот со малата Вања, дури 96% од испитаните барет да се воведи смртната казна во Македонија!

Гневот меѓу народот е огромен, па од вкупниот број на 5790 гласачи дури 5580 гласале ЗА и само 210 ПРОТИВ

Ние мислиме да се организират референдум по ова прашање па нека одлучит народот дефинитивно.

РЕКЛАМА