Офтики Слика | Нешчо невидено на Балканот, види шо се изгради во Струга

Слика | Нешчо невидено на Балканот, види шо се изгради во Струга

5859

Голем број граѓани се жалет дека неможет да патувет странство со старите пасоши, па за инает ние изградивме пирамида на некористен дел од паркингот Струга.

Да се осеќет како да се во Египет ова летна сезона!
Ем езеро, ем убајни, ем ладење во плитконо, да се опериш од сркање и отсега пирамида нудиме покрај езеро ❤️

РЕКЛАМА