Вечерва две невести се шетаа по Охридската чаршија!

Живо пиле немаше по чаршијава, па случајно ни излегоа пред нас. Искрено незнајме од кј избегале или кј одет, заминаа накај плоштад, можда кафе со попуст да пиет ак имет Охриѓанка. Ние не ги чепнавме и си заминавме зш намќоро не гледаа.

Ако некој ги познават нека ни пишит.

Слика од невестите по чаршија:

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: