Скопјанишчава незнает шо прает

Скопјанишчава незнает шо прает. На пролет влечкет шо било и шо небило од Скопје за Охрид, на есен враќет цел намештај назад. Абееее аман ??

Сподели:

Сакате да го разработите бизнисот?

Пишите да Ве контактираме

Следете не: