Офтики Охрид ќе добијат 2 катни гаражи

Охрид ќе добијат 2 катни гаражи

3563

✅ Еве како да го решиме проблемот со паркирање во Охрид
✅ 2 Катни гаражи на местото од Струга и секој 15 минути Галеб да ги носит гостите во Охрид ❤
✅ Дримон нек си стојт кј шо е сега.

Слика од планот на местото кј шо е сега паркингот Струга

??????????

РЕКЛАМА