Офтики Фото галерија | Охриѓани заедно со цвеќара “Happy Flower” делеа букети цвеќа...

Фото галерија | Охриѓани заедно со цвеќара “Happy Flower” делеа букети цвеќа за денот на вљубените

531

Денес Охриѓани заедно со inside, сликарот Мухамед Асан и цвеќара Happy Flower (к’ј шо имаш 20% попуст со картичката за попуст Охриѓанка) приредија изненадување на Охриѓани по повод денот на вљубените.

Нашите војници сред зима со кајче, како самовили од длабоконо се појавија и делеа букети цвеќа подарени од цвеќара “Happy flower” и торбички со нашето лого по заљубени парој покрај кејон.

Ушче еднаш доказ дека ние сме тука за Охриѓани, зш какви сме, такви сме, од Охрид сме и шириме љубов.

РЕКЛАМА