Офтики Охриѓанката Весна Миленкоска, жената хуманист позади “Зготви подари”

Охриѓанката Весна Миленкоска, жената хуманист позади “Зготви подари”

1532

Сте слушнале ли за #зготвииподари, за жената која готвит и подарвит оброк на социјално загрозено семејство?

Нашата Охриѓанка Весна Миленкоска е жената позади концептот #зготвиподари каде веќе 39 пати подари оброк на социјални загрозени семејства. Ама тука не застанвит жената хероина, зш организират и хуманитарна помош за голем брои граѓани кои имет потреба од то.

Секој последен четврток од месецот, Весна донират оброк, кој велит дека го приготвуват со голема љубов, и дека само едно нешто е поубо од домашно зготвена храна со љубов – а то е кога истата со уште поголема љубов ќе бидит подарена таму кај шо е најпотребна.

РЕКЛАМА