Охриѓани ТВ Видео | Ова жена си пазари низ Охрид со фалсификувани евра!

Видео | Ова жена си пазари низ Охрид со фалсификувани евра!

6898

Ова жена си пазарела низ Охрид со фалсигикувани банкноти од 100 евра. Кој ја познават нека ни пријавит анонимно.

РЕКЛАМА