Офтики Охридска фирма го уплати целиот износ за лекување на малата Светлана

Охридска фирма го уплати целиот износ за лекување на малата Светлана

13837

Утрово од како беше покрената акција за собирање на 60 000 денари за лекување на малата Светлана од Охрид, една помала приватна фирма од Охрид го уплати целиот износ за лекување на девојчето, со што се собрани потребните средства. Граѓаните може да продолжат со донирање за лекување на други деца во тековни акции.

РЕКЛАМА