Офтики Слика | Стружани и Ресенчани се разбудија во шок!

Слика | Стружани и Ресенчани се разбудија во шок!

1107

Добар ден Охриде, денес се будиме со веста дека Ресен и Струга смениле локација преку ноќ.

Со ова замена на локација, Струга ќе мојт да го накикит цело Преспанско езеро со браној и штици зш се посраа од фалење. Исто така на овај начин, Струга немат појќе да функционират како паркинг, туку ќе бидит запишано како село. Од друга страна, Ресенчани конечно ќе имет излез на најубото езеро на светот исто така Ресенчани родени во Битола ќе бидат во близина на Аеродром со што им се исполнуват животната цел и Охриѓани ќе се турет од јадење јаболка на есен.. Како шо велет Американците win-win за сите!

Гугл одма ги смена имињата на двете места:

РЕКЛАМА