Офтики Се барат исчезнат Холаѓанец!

Се барат исчезнат Холаѓанец!

825

Се барат исчезнат Холаѓанец! 🇳🇱

Сабајале во 10.30ч еден Холаѓанец од околу 75 години се тегнел покрај Туристичка.
Охридски таксист мислел дека ги креват рацете да застанит такси.
Откако застанал таксистот до него, Холаѓанецот се исплашил мислеќи дека ќе му земит пари и почнал да бегат.
Никој незнајт кј заминал… 🙃

РЕКЛАМА